Online behandeling

Online behandeling biedt jongeren en ouders de mogelijkheid behandeld te worden via internet. Online behandeling is een volwaardige behandeling, vanuit de eigen vertrouwde omgeving, met een eigen, vaste behandelaar, en op een plaats en tijdstip die je zelf kiest. Je leest informatie en maakt oefeningen; de persoonlijke behandelaar reageert vervolgens op de berichten en opdrachten.

Voor wie?

Online behandeling is mogelijk voor nieuwe en bestaande cliënten. Op de website van de Novadic-Kentron Groep (waar Kentra24 deel van uitmaakt) kunt u meer lezen over online behandeling.

Test jezelf

Je kunt jezelf ook online aanmelden door een zelftest over je genotmiddelengebruik in te vullen (zie knop rechts). Na het invullen krijg je advies over aanmelding of behandeling. Klik op zelftest invullen om te starten.

Ook jongeren die zich al aangemeld hebben of die al in behandeling zijn, kunnen online behandeld worden. De huidige behandeling wordt dan online voortgezet. Ook kan online behandeling gecombineerd worden met de reeds gestarte face-to-facebehandeling. In dat laatste geval houd de jongere dezelfde behandelaar.

Behalve voor de jongeren zelf, is online behandeling ook beschikbaar voor de ouders. U krijgt tijdens de behandeling  informatie en adviezen.